MENU

Omgeving

Omgeving

Voel de rust 

Eimelrod hoort bij de gemeente Willingen en is het ideale vakantieoord in een idyllische omgeving, omringd door romantische bergen en valleien. U kunt hier op deze grote boerderij uw welverdiende vakantie doorbrengen. Het vakwerk van de vakantieboerderij geeft het huis een bijzondere sfeer. Uw vakantieboerderij is licht en gezellig ingericht. De grote, zonnige tuin en het terras met barbecue staan ook tot uw beschikking.

Voor de kinderen is er in de grote schuur van alles te doen. Maar ook in het dorp is een waterpomp, een riviertje en een grote avontuurlijke speeltuin. De goed verzorgde fiets-en wandelpaden bieden de ideale omstandigheden om te wandelen of fietstochten te maken. De wandelroutes Uplandsteig en Diemelsteig zijn rechtstreeks verbonden met de paden. Ook voor schilder-, muziek-, sport- en culturele evenementen bent u van harte welkom om hier uw vakantie door te brengen. Het wintersportgebied laat ook tijdens het winter seizoen niets te wensen over. Heerlijk skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen of wandelen in de sneeuw. 

Populaire bestemmingen: Usseln met buitenzwembad (5 min.), Willingen (10 min.), Diemelsee (10 min.), Korbach (15 min.), Twistesee (30 min.) en Edersee (50 min.). Speciaal aanbevolen is een reis naar Winterberg, de Kahler Asten (35 min.), wild- freitzeitpark (10 min), rodelbaan (10 min), laguna tropisch zwembad (10 min)en het attractiepark Fort Fun (50 min.).

Kom onbezorgd genieten van een aangename en ontspannen vakantie in een landelijke en vertrouwde sfeer voor nog geen 125 euro per nacht.

Boek hier direct door mail te sturen met je wensen of whatsapp 06-27267929

 

Contact

Haus Hirtenhof
Linda en Frank Sanders

06 23 39 18 89
info@haushirtenhof.nl

 

Postadres
Molenstraat 134
3764 TJ Soest

Wat anderen vinden

" Wat hebben we heerlijk genoten. Een aanrader vinden wij vooral een wandeling door de oude stad van Korbach. "

Webdesign by RETO Copyright 2021 Haus Hirtenhof